E-learning: Europees aanbesteden de basis

Startdatum:
01-05-24 14:00

Voor wie
Heb jij behoefte aan basiskennis Europees Aanbesteden, wil je alvast een start maken met een goede basis voor de leergang Inkoop & Aanbesteden, wil jij jouw kennis opfrissen óf ben jij aan het onderzoeken of het vakgebied Inkoop en Aanbesteden bij jou past? Met deze e-learning doorloop je in je eigen tijd alle stappen die je tegen komt tijdens een Aanbesteding.

Aansluitend volg je een webinar waarbij een Aanbestedingsjurist met behulp van een casus alle stappen van een Aanbesteding illustreert én je de gelegenheid krijgt om al jouw vragen te stellen.

Opzet van de training
Deze e-learning die je wordt aangeboden door Conducto Opleidingen is opgebouwd uit 7 modules:

  1. Introductie Europese aanbesteding
  2. Aanbestedingsprocedures
  3. Voorfase en voorbereiding (Europese) aanbesteding
  4. Specificeren (Europese) aanbesteding
  5. Selectiefase
  6. Gunningsfase
  7. Beoordelingsmethodieken

Elke module start met een korte inleiding van deze fase door een Senior Inkoopadviseur. Vervolgens bieden we een stuk theorie, maak je opdrachten, bieden we verdiepende artikelen, factsheets, interessante podcasts en maak je na elke module een kennistest. Voorafgaand aan het webinar dien je online je vragen in die onze docent Katinka Groothuis zal behandelen én worden alle stappen die je tijdens een aanbesteding doorloopt toegelicht.

Investering

De prijs van deze E-learning Europees aanbesteden de basis inclusief een Webinar van 2 uur bedraagt EUR 395,- vrij van btw.
Nadat je je ingeschreven hebt, krijg je binnen 3 werkdagen een inlogcode waarmee je de E-learning via ons online leerplatform kunt benaderen. Let op: Je hebt vanaf dat moment gedurende 90 dagen toegang tot de E-learning.

Er komt een voorjaarswebinar aan in JUNI en een najaarswebinar in NOVEMBER (exacte data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt). Als je je hebt ingeschreven voor deze E-learning ontvang je van ons ruim op tijd alle benodigde informatie over dit webinar.

Heb je n.a.v. de training Europees aanbesteden de basis en het webinar behoefte aan meer verdieping? Als je binnen 12 maanden na aanvang van de training Europees aanbesteden de Basis start met één van onze register Post-hbo opleidingen, dan ontvang je EUR 150,- korting op de inschrijfprijs van de Post-hbo opleiding.