NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Startdatum:
14-11-24 09:30

Tijdens de 2-daagse training NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer je de basisprincipes van NLP. Je ontwikkelt communicatievaardigheden, persoonlijk leiderschap en de invloed die jij hebt.


Na deze training heb je:

 • Een groter bewustzijn van jouw eigen gedrag en dat van anderen
 • De vaardigheid het gedrag van jezelf en van anderen constructief te bespreken en te veranderen
 • De kennis om effectiever samen te werken met anderen

Over deze training

MAX. AANTAL DEELNEMERS

14

PRIJS

€ 1.877,00 excl. btw

LEDENPRIJS

€ 1.596,00 excl. btw

Wat is NLP?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de ‘mind’ en de studie van succes. Het is ontstaan in de jaren ‘70, toen Richard Bandler en John Grinder, twee medewerkers van de universiteit van Santa Cruz, op zoek waren naar verklaringen voor het gegeven dat sommige mensen onder gelijke omstandigheden beter functioneren dan andere mensen. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je doet.

Waarom NLP leren?

Professionele organisaties hebben behoefte aan inkopers die inkoopkennis combineren met impact op hun omgeving. Met een training NLP ontwikkel je jouw communicatievaardigheden en de invloed die je hebt maximaal. Verder helpt het je om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. NLP leert je ook om effectiever leiding te geven aan jezelf, regie te nemen over je eigen ontwikkeling en het beste uit jezelf te halen.

Voor wie is de NLP training geschikt?

De training NLP is geschikt voor alle inkoopprofessionals die hun succes op het gebied van persoonlijkheid, leiderschap en communicatie willen vergroten.

Planning

VEENENDAAL – 14 nov 2024

 • 14 nov 2024 09:30 – 20:00 Van der Valk Hotel Veenendaal Incl. aansluitend diner
 • 15 nov 2024 09:30 – 17:00 Van der Valk Hotel Veenendaal

Wat leer ik tijdens de training NLP?

Voor deze training heeft Tom Twisk de meest essentiële onderdelen uit de NLP Practitioner en NLP Master samengevoegd, waardoor de training uniek en zeer waardevol is. Tijdens de training NLP komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • De basisprincipes van NLP
 • Persoonlijke waarden in de context van jouw inkoopomgeving
 • De kracht van overtuigingen
 • Verbeteren van relaties met NLP-strategieën
 • Effectief gebruik maken van taal
 • Succesvol werken aan jouw persoonlijke doelen

Werkvormen

Tijdens deze NLP training krijg je afwisselende NLP-technieken aangereikt. Je oefent met verschillende theorieën die je als inkoopprofessional kunt gebruiken om jezelf en anderen te beïnvloeden, en ook om jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij krijg je gerichte feedback, die je direct in de praktijk kunt toepassen.

De praktijkexpert

Tom Twisk, Directeur Innerland, Expert in persoonlijke verandering en groei

Heb je nog een vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder! info@nevi.nl